گروه گزارش: پس از سالها خشکسالي و کاهش چشمگير مساحت، درياچه اروميه با افزايش سطح آب و اجراي طرحهاي احيايي، بار ديگر به مسير بازگشت نزديک شده است، اما تداوم اين روند به مديريت پايدار نياز دارد.
گروه خبر: رئيس مرکز ملي اقليم و مديريت بحران خشکسالي سازمان هواشناسي کشور گفت: اگر وضع به همين منوال ادامه پيدا کند، اميدي براي درياچه اروميه نيست و وضع بدتر هم خواهد شد.
آرازآذربایجان-مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجانغربی گفت: حجم آب دریاچه طبق آخرین پایش به یک میلیارد و ۶۳۰ میلیون مترمکعب رسیده است.
گروه خبر: وزير نيرو گفت: در استان آذربايجانغربي و شرقي و در حوزه درياچه اروميه، در خصوص بارورسازي ابرها، برنامههايي داريم که اميدواريم نتايج آن را بهخوبي مشاهده کنيم که برنامههاي وسيع در اين خصوص در دست مطالعه است.