گروه خبر: فرمانده مرزباني استان آذربايجان غربي از کشف 10 قبضه سلاح جنگي از نوع کلت کمري در ارتفاعات صعبالعبور مرز اروميه خبر داد.
به گزارش آراز آذربايجان،سردار محمد احمدي با اعلام اين خبر افزود: با تلاش و اشراف اطلاعاتي مرزبانان غيور هنگ مرزي اروميه، قاچاقچيان سلاح که قصد وارد کردن محموله جنگي به داخل کشور را داشتند، در دستيابي به اهداف شوم خود ناکام ماندند.
فرمانده مرزباني استان آذربايجان غربي تصريح کرد: مرزبانان با اجراي کمين هدفمند در منطقه و در شرايط خاص جغرافيايي، در درگيري با قاچاقچيان توانستند يک کولهپشتي حاوي 10 قبضه سلاح جنگي از نوع کلت کمري را کشف کنند.
سردار احمدي با بيان اينکه قاچاقچيان در اين عمليات با شکست مواجه و به سمت خاک کشور مقابل متواري شدند، اظهار کرد: شناسايي و دستگيري متهمان و عاملين اصلي اين پرونده در دستور کار اطلاعاتي مرزبانان قرار دارد.


بسترهاي لازم براي برگزاري انتخاباتي امن فراهم شود
توسعه مدارس شبانهروزي راهکار کاهش نابرابري آموزشي است
آذربايجانغربي؛ از قطب توليد سيب تا سکوي صادراتي ايران
ناترازي بانکها؛ مسئلهاي فراتر از داراييهاي مازاد
اقامت ۱۷۵ هزار گردشگر در واحدهای اقامتی آذربایجانغربی طی نیمه نخست امسال
وضعيت خوب امروز درياچه اروميه، آغازي بر روند احياست
آمادگي مديريت شهري براي اجراي طرح تورم صفر
دوشابپزان ميراث شيرين آذربايجانغربي در گذر روزگار
اقتصاد ايران اسير رکود تورمي بيسابقه در 6 دهه اخير
۲۹۶۲ راس احشام قاچاق از مرزهای آذربایجان غربی کشف شد
