ARAZAZARBAIJAN

اختلاف‌نظرها نبايد به تفرقه تبديل شود


اختلاف‌نظرها نبايد به تفرقه تبديل شود

گروه خبر: نماينده ولي‌فقيه در آذربايجان‌غربي و امام جمعه اروميه گفت: اختلاف‌نظرها، حتي اگر از نظر افراد قابل طرح و پيگيري باشند، نبايد به تنازع و تفرقه در جامعه منجر شوند؛ بلکه همگان بايد در گفتار و رفتار، تقويت‌کننده همبستگي و استحکام صفوف ملت باشند.


به گزارش آرازآذربايجان، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمهدي قريشي در خطبه‌هاي نماز جمعه اروميه با اشاره به شرايط کشور و ضرورت حفظ هوشياري در برابر دشمن اظهار کرد: در شرايط کنوني، مردم بايد ضمن حفظ آرامش و آمادگي، تحولات را با دقت دنبال کنند و اجازه ندهند فضاسازي‌هاي تبليغاتي دشمن بر روحيه جامعه تأثير بگذارد.
وي با تأکيد بر ضرورت پرهيز از رفتارهايي که موجب خدشه‌دار شدن وحدت جامعه مي‌شود، افزود: در شرايطي که کشور با تهديدهاي خارجي مواجه است، حفظ انسجام و همدلي مردم اهميت ويژه‌اي دارد.وي در پايان با دعا براي تعجيل در فرج حضرت ولي‌عصر(عج)، سلامتي رهبر معظم انقلاب، حفظ و سربلندي ايران اسلامي و دفع شر دشمنان، بر ضرورت توکل به خداوند و پايبندي به وحدت و همبستگي ملي تأکيد کرد.
نماينده ولي‌فقيه در آذربايجان‌غربي با اشاره به تأکيد رهبر معظم انقلاب بر نقش مردم در شرايط کنوني خاطرنشان کرد: مسئوليت افرادي که امکان حضور در ميدان‌ها، محلات و مساجد را دارند، در اين شرايط سنگين‌تر شده است و مردم بايد با حفظ آمادگي و مشارکت مسئولانه، در تقويت انسجام جامعه نقش‌آفريني کنند.


برچسب ها:

تاریخ: 1405/08/02 10:12 ق.ظ | دفعات بازدید: 1717 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot
مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور