گروه خبر: استاندار آذربايجانغربي با اشاره به تلاش دشمن براي ايجاد تفرقه قومي و مذهبي در جريان جنگ رمضان گفت: با اتحاد، همدلي و حضور آگاهانه مردم و مسئولان، اين توطئه با شکست مواجه شد.
به گزارش آرازآذربايجان،رضا رحماني در جلسه شوراي پدافند غيرعامل استان با بيان اينکه دشمن بر ايجاد شکافهاي قومي و مذهبي در آذربايجانغربي حساب ويژهاي باز کرده بود،افزود: به برکت مجاهدت رزمندگان، مشارکت گسترده مردم و هماهنگي ميان دستگاههاي اجرايي، دشمن نتوانست به هيچيک از اهداف خود در جنگ اخير دست يابد.
وي همچنين با اشاره به دستاوردهاي اين مقطع حساس، خاطرنشان کرد: در دل تهديدات جنگ رمضان، فرصتهاي مهمي براي استان ايجاد شد که بايد بهدرستي از آنها بهرهبرداري شود.
استاندار آذربايجانغربي از حضور پرشور اقشار مختلف مردم از اقوام و مذاهب گوناگون در تجمعات نيز قدرداني کرده و افزود: اين همراهي نشاندهنده بصيرت و آگاهي جامعه بوده و حفظ اين سرمايه اجتماعي ضروري است.
رحماني همچنين از برنامهريزي براي تأمين برق اضطراري در شرايط بحراني خبر داده و اضافه کرد: در دوره جنگ رمضان، نقاط ضعف در حوزههاي مختلف از جمله انرژي شناسايي شده و اقدامات لازم براي بهبود شرايط در دستورکار قرار گرفت.


مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر گاز گرفتگی سگ در آذربایجانغربی
پزشک متخلف در ارومیه ۷ میلیارد ریال جریمه نقدی شد
ضرورت تسريع در ايجاد زيرساختهاي مناسب براي رونق گردشگري
مطالبهگري رسانههامسئولان را پاسخگوي مردم مي کند
خروجي سه جراحي اقتصادي، ثبت سه رکورد تورمي بود
قلم؛ خبر و سوگند مقدس بيداري
قلم خبرنگاران سدي در برابر تحريف واقعيتهاست
از احياي درياچه تا بحران پسماند؛ زنگ خطر براي زيستبوم درياچه
مردم ديگر توان خريد مرغ را ندارند
با بال راستي¬ها و شجاعت¬ها
