گروه خبر: نماينده وليفقيه در آذربايجانغربي و امام جمعه اروميه گفت: اختلافنظرها، حتي اگر از نظر افراد قابل طرح و پيگيري باشند، نبايد به تنازع و تفرقه در جامعه منجر شوند؛ بلکه همگان بايد در گفتار و رفتار، تقويتکننده همبستگي و استحکام صفوف ملت باشند.
به گزارش آرازآذربايجان، حجتالاسلام والمسلمين سيدمهدي قريشي در خطبههاي نماز جمعه اروميه با اشاره به شرايط کشور و ضرورت حفظ هوشياري در برابر دشمن اظهار کرد: در شرايط کنوني، مردم بايد ضمن حفظ آرامش و آمادگي، تحولات را با دقت دنبال کنند و اجازه ندهند فضاسازيهاي تبليغاتي دشمن بر روحيه جامعه تأثير بگذارد.
وي با تأکيد بر ضرورت پرهيز از رفتارهايي که موجب خدشهدار شدن وحدت جامعه ميشود، افزود: در شرايطي که کشور با تهديدهاي خارجي مواجه است، حفظ انسجام و همدلي مردم اهميت ويژهاي دارد.وي در پايان با دعا براي تعجيل در فرج حضرت وليعصر(عج)، سلامتي رهبر معظم انقلاب، حفظ و سربلندي ايران اسلامي و دفع شر دشمنان، بر ضرورت توکل به خداوند و پايبندي به وحدت و همبستگي ملي تأکيد کرد.
نماينده وليفقيه در آذربايجانغربي با اشاره به تأکيد رهبر معظم انقلاب بر نقش مردم در شرايط کنوني خاطرنشان کرد: مسئوليت افرادي که امکان حضور در ميدانها، محلات و مساجد را دارند، در اين شرايط سنگينتر شده است و مردم بايد با حفظ آمادگي و مشارکت مسئولانه، در تقويت انسجام جامعه نقشآفريني کنند.


رویداد گوهرشاد شروعی برای حمایت از طراحان پوشاک ایرانی اسلامی است
آذربايجانغربي ظرفيت تبديل شدن به هاب استاندارد منطقه را دارد
اختلافنظرها نبايد به تفرقه تبديل شود
توليدکنندگان پوشاک ظرفيت حضور در بازارهاي جهاني را دارند
معرفي پوشاک ايراني ـ اسلامي به نسل جديد براي حفظ هويت فرهنگي
بازار روي ريل گراني، دولت در مرحله ابراز نگراني
صادرات مد و پوشاک بومی، ظرفیت مغفول اقتصاد خلاق در آذربایجان غربی است
حفاري 85 متري تونلهاي پروژه آزاد راه اروميه-تبريز
تسهيل دسترسي به بازارهاي هدف از الزامات بهبود شرايط اقتصادي است
بيماران هزينه ناترازي بيمهها را ميپردازند
