ARAZAZARBAIJAN

خاموشي‌ها نه تنها چراغ خانه‌ها بلکه اميد مردم را خاموش مي‌کند


خاموشي‌ها  نه تنها چراغ خانه‌ها  بلکه اميد مردم  را خاموش مي‌کند

گروه خبر: نماينده مردم پيرانشهر و سردشت در مجلس، گفت: وقتي برق مي‌رود، فقط لامپ‌ها خاموش نمي‌شوند. چرخ کارخانه‌ها مي‌ايستد، صداي دستگاه‌ها خاموش مي‌شود، مزارع تشنه مي‌مانند، نان از سفره‌ها کم مي‌شود و اميد از دل‌ها مي‌رود.


گروه خبر: نماينده مردم پيرانشهر و سردشت در مجلس، گفت: وقتي برق مي‌رود، فقط لامپ‌ها خاموش نمي‌شوند. چرخ کارخانه‌ها مي‌ايستد، صداي دستگاه‌ها خاموش مي‌شود، مزارع تشنه مي‌مانند، نان از سفره‌ها کم مي‌شود و اميد از دل‌ها مي‌رود.
به گزارش آرازآذربايجان، کمال حسين پور نماينده مردم سردشت و پيرانشهر در مجلس شوراي اسلامي در صحن علني مجلس با بيان تأثيرات گسترده خاموشي‌هاي برق بر زندگي مردم، گفت: وقتي برق مي‌رود، فقط لامپ‌ها خاموش نمي‌شوند. چرخ کارخانه‌ها مي‌ايستد، صداي دستگاه‌ها خاموش مي‌شود، مزارع تشنه مي‌مانند، نان از سفره‌ها کم مي‌شود و اميد از دل‌ها مي‌رود. اين فقط يک خاموشي ساده نيست؛ اين خاموش کردن آينده يک ملت است.
وي با اشاره به تأثير خاموشي‌ها بر کشاورزان و کارگران، افزود: کشاورزي که ماه‌ها زحمت کشيده، وقتي پمپ آب از کار مي‌افتد، مي‌بيند که محصولش خشک مي‌شود. کارگري که با هزار اميد صبح از خانه بيرون رفته، پشت درهاي بسته کارخانه‌اي که برق ندارد، مي‌ماند. خاموشي‌ها فقط خانه‌ها را تاريک نمي‌کنند، بلکه زندگي‌ها را تاريک مي‌کنند.
نماينده مردم سردشت و پيرانشهر با انتقاد از بي‌برنامگي و ناترازي انرژي، گفت: بي‌برنامگي و ناترازي انرژي فقط يک مشکل فني نيست؛ اين يک ضربه به زندگي مردم، به سفره‌هاي خالي و به جوان‌هايي است که ديگر اميدي به آينده ندارند. در گرماي تابستان و سرماي زمستان، خاموشي‌ها نه تنها چراغ خانه‌ها، بلکه اميد دل‌ها را خاموش کرده‌اند.
حسين‌پور با طرح سوالاتي از مسئولان، ادامه داد: چرا کشوري با اين همه منابع بايد به اين روز بيفتد؟ چرا مردمي که سزاوار پيشرفت و آرامش هستند، بايد تاوان بي‌برنامگي را بدهند؟ آيا شايسته است که کشوري با اين همه منابع، توليدکنندگان و کشاورزانش به خاطر نبود برق زمين‌گير شوند؟ آيا زمان آن نرسيده که مسئولان به جاي وعده، تصميمات جدي و عملي بگيرند؟وي تأکيد کرد: مسئولان بايد بدانند که هر دقيقه خاموشي، يک گام به عقب است. هر دقيقه خاموشي يعني يک خانواده که گرفتار مي‌شود، يک سفره که کوچک‌تر مي‌شود. بايد قبل از آنکه دير شود، چاره‌اي انديشيد. برق فقط يک سيم و دکل نيست؛ برق يعني نفس اقتصاد، يعني زندگي. برق خون در رگ‌هاي اقتصاد است.


برچسب ها:

تاریخ: 1403/12/16 07:49 ق.ظ | دفعات بازدید: 1515 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot
مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور