گروه خبر: مديرکل راه و شهرسازي آذربايجانغربي از آغاز عمليات اجرايي چهار هزار و 500 واحد نهضت ملي مسکن در حوزه انبوهسازي استان خبر داد و گفت: روند ساخت اين واحدها بهطور کامل آغاز شده است.
به گزارش آراز آذربايجان،پيمان آرامون در نشست پايش طرحهاي نهضت ملي مسکن افزود: نهضت خانهسازي در آذربايجانغربي در اولويت برنامههاي توسعهاي استان قرار دارد و با تلاشهاي انجامشده، بيش از يکهزار و 900 واحد مسکوني تا دهه فجر امسال آماده بهرهبرداري خواهد شد.وي با اشاره به اجراي اين طرح در مناطق روستايي افزود: تاکنون 14 هزار و 701 نفر در بخش مسکن روستايي تأييد نهايي شدهاند و اراضي مورد نياز نيز تأمين و در اختيار بنياد مسکن استان قرار گرفته است.مديرکل راه و شهرسازي آذربايجانغربي ادامه داد: در حال حاضر عمليات اجرايي 17 هزار و 631 واحد در بخش مسکن حمايتي شهري، 19 هزار و 868 واحد در بخش روستايي و 17 هزار و 891 واحد در حوزه بازآفريني شهري در دست اجراست.
به گفته وي، تاکنون يکهزار و 986 هکتار زمين شهري و يکهزار و 862 هکتار زمين روستايي براي اجراي طرحهاي نهضت ملي مسکن در استان تأمين شده است.
آرامون اضافه کرد: عمليات اجرايي 400 هکتار از اين اراضي به پايان رسيده و بيش از 635 هکتار ديگر نيز در حال اجراست.