گروه خبر: معاون امنيتي و انتظامي استاندار آذربايجان غربي با حضور ميداني در ماکو، از گمرک و پايانه مرزي بازرگان بازديد و روند اجراي طرح جامع، تسهيل تردد ناوگان و مسافران و ظرفيتهاي بازارچه ساري سو را بررسي کرد.
به گزارش آرازآذربايجان، مرز بازرگان در مسير يک تحول بزرگ قرار گرفته و در راستاي تأکيدات مقام عالي استان براي رفع موانع، ايجاد هماهنگي و حرکت به سمت فرماندهي واحد در اين مرز راهبردي، مهدي حداد معاون امنيتي و انتظامي استاندار آذربايجان غربي با حضور ميداني در ماکو، روند اجراي طرحهاي زيرساختي و فرآيندهاي مرزي را بررسي کرد.وي در بدو ورود به ماکو، با حضور در گلزار شهداي اين شهرستان به مقام شامخ شهداي والامقام اداي احترام کرده و بر تداوم مسير پرافتخار شهيدان و پاسداري از آرمانهاي آنان تأکيد کرد.
حداد در ادامه از گمرک و پايانه مرزي بازرگان بازديد و روند اجراي طرح جامع اين مجموعه و ميزان پيشرفت پروژههاي زيرساختي را بررسي کرد، اجراي فاز دوم اين طرح با مجموعهاي از اقدامات عمراني، ايجاد گيتهاي جديد، بهسازي مسيرها و ساماندهي محوطه، در راستاي اجراي مصوبات ??گانه هيئت وزيران و ارتقاي ظرفيت مرز در حال پيگيري است.
معاون امنيتي و انتظامي استاندار آذربايجان غربي همچنين با حضور در بخشهاي مختلف پايانه، از نزديک روند خدماترساني را بررسي و با مسافران و رانندگان گفتوگو کرد.در ادامه بازارچه مرزي ساري سو مورد بازديد قرار گرفته و الزامات بازگشايي و بهرهگيري از ظرفيت آن براي رونق مبادلات مرزي، تقويت فعاليتهاي اقتصادي و کمک به معيشت مرزنشينان بررسي شد.
در پايان، جلسه کارگروه هماهنگي مرز استان با حضور مديران و نمايندگان دستگاههاي مرتبط برگزار و مهمترين مسائل مرز بازرگان مورد بررسي قرار گرفت، تسهيل و روانسازي تردد ناوگان باري و تجاري، مسافران و مرزنشينان، رفع موانع، افزايش هماهنگي دستگاهها و اجراي دقيق مصوبات دولت، محور اين نشست بود.
يکي از محورهاي مهم اين بازديد، بررسي موانع تردد ناوگان و وضعيت ديوار حائل محدوده گيت بود که با ايجاد مسير جديد ميتواند زمينه روانسازي تردد کاميونها و افزايش ظرفيت عبور کالا و ترانزيت را فراهم کند.همچنين فرآيند کنترل کاميونهاي ورودي و خروجي در سامانههاي آشکارساز و ظرفيت سگهاي موادياب بررسي و بر ارتقاي تجهيزات نظارتي، افزايش امنيت و در عين حال تسهيل تردد تأکيد شد.