گروه خبر: مديرکل حفاظت محيط زيست آذربايجان غربي گفت: تراز درياچه نسبت به ابتداي سال آبي 1405-1404 حدود يک متر افزايش داشته است.
به گزارش آرازآذربايجان، حجت جباري با اشاره به افزايش نسبي مساحت و تراز آب درياچه اروميه گفت: با افزايش بارندگي هاي موثر و برقراري جريانات سطحي بر روي رودخانه هاي منتهي به درياچه، تراز درياچه نسبت به ابتداي سال آبي 1405-1404 حدود يک متر افزايش داشته است.
وي با اشاره به داده ها و نقشه هاي هواشناسي در خصوص بارش ها و رهاسازي حق آبه در حوضه آبريز گفت: با نگاه به اين داده ها پيش بيني مي کنيم که فعلا روند ورود آب به پيکره درياچه تداوم داشته باشد و تراز آب از مقدار فعلي نيز بالاتر رود.جباري همچنين با اشاره به آغاز فعاليت مجدد قايق هاي موتوري در پارک ملي درياچه اروميه، بيان کرد : با افزايش آب،قايق هاي موتوري دوباره امکان حرکت و فعاليت پيدا کردند که اين موضوع موجب تسهيل در تردد محيطبانان به جزاير زيستگاهي درياچه مي شود.مديرکل حفاظت محيط زيست آذربايجان غربي از عموم مردم و به ويژه کشاورزان حوضه آبريز خواست در نحوه و ميزان مصرف آب حساسيت بيشتري داشته و مسئولانه تر عمل کنند.