گروه خبر: وزير صنعت، معدن و تجارت با اشاره به سهم کم استان در اشتغال صنعتي، گفت: 2400 طرح ناتمام صنعتي در آذربايجان غربي وجود دارد که اين طرحهاي راکد، ارزش افزوده استان را پايين مي آورند.
سيد محمد اتابک در دومين روز سفرش به اروميه در نشست با فعالان اقتصادي آذربايجان غربي که در اتاق بازرگاني اروميه برگزار شد، با بيان اينکه بايد مزيتهاي استان در نظر گرفته شود و تجارت استان تسهيل شود، گفت: مشکلات گمرکي و صدور کارت بازرگاني بايد مرتفع شود تا استان از مزيت مرز بيش از اين منتفع شود. وي با بيان اينکه دولت چهاردهم به تجارت بينالمللي توجه ويژهاي دارد، گفت: اگرچه اقداماتي در دولتهاي قبلي در اين حوزه انجام شده است، اما پيمانهاي بينالمللي اجرايي نشده بود که در دولت چهاردهم عملياتي شد.
اتابک با بيان اينکه آذربايجان غربي استاني با مزيتها و موقعيت ژئوپوليتيکي بسيار منحصربهفردي است، گفت: هممرزي با سه کشور از مزيتهاي مهم آذربايجان غربي است و سهم تجاري استان بايد بيشتر از رقم فعلي ميبود. لذا تسهيلگري در حوزه تجارت بايد در دستور کار قرارگيرد.
وزير صمت با اشاره به مشکلات سامانههاي مرزي گفت: سامانههاي مرزي فعال شده و در حال ارائه خدمات هستند. وي بر لزوم توجه به راههاي استان تاکيد کرد و گفت: راههاي مواصلاتي استان بايد از شرايط بهتري برخوردار باشد.