گروه خبر: مديرکل پشتيباني امور دام آذربايجانغربي گفت: از ابتداي سال جاري تا پايان مهرماه، بيش از 57 هزار تن انواع نهادههاي دامي در استان توزيع شده که نقش مهمي در تأمين نياز توليدکنندگان و تنظيم بازار ايفا کرده است.
به گزارش آرازآذربايجان مصطفي زاهد با تشريح اقدامات اين اداره کل اظهار کرد: در هفت ماه گذشته سال جاري، 13 هزار تن جو دامي وارداتي، 31 هزار و 500 تن ذرت وارداتي و 12 هزار و 560 تن کنجاله سويا وارداتي در استان توزيع شده است.
زاهد تصريح کرد: اين نهادهها مستقيماً در اختيار دامداران، مرغداران و کارخانجات توليد خوراک دامي قرار گرفته و به استمرار چرخه توليد گوشت و شير کمک کرده است. وي افزود: در حوزه حمايت از توليدکنندگان پروتئين نيز، 1311 تن گوشت مرغ منجمد در ايام پيک توليد خريداري و ذخيرهسازي شده است تا ضمن تقويت ذخاير استراتژيک، از توليدکنندگان داخلي حمايت شود. مديرکل پشتيباني امور دام استان ادامه داد: در راستاي تنظيم بازار و حمايت از مصرفکنندگان، 274 تن گوشت قرمز و 940 تن گوشت مرغ منجمد در مناسبتهاي مختلف با هماهنگي سازمان جهاد کشاورزي و کارگروه تنظيم بازار استان توزيع شده است. اين اقدامات با هدف ثبات قيمتها و دسترسي آسانتر مردم به کالاهاي اساسي انجام گرفته است.


بازنشستگان زير آوار تورم و وعدهها
طرح مسکن استيجاري در آذربايجان غربي کليد خورد
بازار يلداي اروميه تحت تاثير وضعيت بد معيشتي مردم
هدررفت انرژي هدررفت نعمتهاي خدا نگاه مراجع تقليد به موضوع اسراف
چرا کودک من اينقدر عصباني است
خدا را شکر تحريمايم وگرنه بيشتر حيفوميل ميشد!
ناترازي مهارتي، چالش پنهان بازار کار ايران
سرقتهاي ادبي صرفا تذکر ميگيرند
بيزيم چايلارين دا تکجه آدي قاليب
بحران در دولت؛ از استعفا تا استيضاح
