مدير زراعت سازمان جهاد کشاورزي استان:
بیش از ۱۶ هزار تن سیر از مزارع آذربایجانغربی برداشت میشود
گروه خبر: مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با اشاره به آغاز برداشت محصول سیر از سطح مزارع استان گفت: پیشبینی میشود که امسال ۱۶ هزار تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.
به گزارش آراز آذربایجان،مهدیه فلاح مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی در تشریح این خبر اظهار داشت: ۵۷۸ هکتار از اراضی زراعی استان به کشت سیر تر و خشک اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: شهرستان شاهین دژ با ۵۰۰ هکتار بیشترین سطح زیر کشت را در استان دارا بوده و شهرستانهای باروق و نقده در رتبههای دوم تا سوم قرار دارند.
فلاح اضافه کرد: از هر هکتار به طور میانگین ۳۵ تن سیر تر قابل برداشت است و در سیر خشک نیز متوسط عملکرد ۱۸ تن در هکتار است.
وی افزود: سیر نه تنها مصرف تازه خوری دارد بلکه به عنوان یک گیاه دارویی و بهداشتی نیز مطرح بوده و نقش بسیار مهمی در صنایع غذایی و تبدیلی دارد و به عنوان یکی از محصولات درآمدزا با قابلیت صادرات و ارزآور در بخش کشاورزی با مصرف آب کم مطرح است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان از کشاورزان استان خواست با توجه به پتانسیل خاص استان در حوزه کشاورزی سیر را در تناوب با سایر محصولات در الگوی کشت خود به عنوان یک محصول کم آب بر و اقتصادی قرار دهند.
نوشته شده توسط admin در دوشنبه, ۰۴ تیر ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۲۷ ق.ظ