گروه جامعه: سيستم آموزشي کشورمان که همواره از آن به عنوان يکي از مترقي ترين نظام هاي پرورشي و آموزشي ياد مي شود، طي فقط يک ماه گذشته شاهد 3 پرونده تنبيه بدني شديد دانش آموزان بوده است که به طور حتم اين رفتار قرون وسطايي با تداوم سکوت مسئولان عالي آموزش و پرورش در قبال رفتار دهشتناک خاطيان ادامه خواهد داشت و اعلام خبر برکناري يا توبيخ متخلفان، راه به جايي نخواهد بُرد.
تنبيه بدني دانش آموزان به عنوان يک رفتار غلط و حتي جنون آميز، کماکان در کشورمان وجود دارد که علت آن را در وهله نخست مي توان در عدم برخورد مناسب و بازدارنده آموزش و پرورش با متخلفان دانست.
سيستم آموزشي کشورمان که همواره از آن به عنوان يکي از مترقي ترين نظام هاي پرورشي و آموزشي ياد مي شود، طي فقط يک ماه گذشته شاهد 3 پرونده تنبيه بدني شديد دانش آموزان بوده است که به طور حتم اين رفتار قرون وسطايي با تداوم سکوت مسئولان عالي آموزش و پرورش در قبال رفتار دهشتناک خاطيان ادامه خواهد داشت و اعلام خبر برکناري يا توبيخ متخلفان، راه به جايي نخواهد بُرد.
تنبيه بدني دانش آموزان به عنوان يک رفتار غلط و حتي جنون آميز، کماکان در کشورمان وجود دارد که علت آن را در وهله نخست مي توان در عدم برخورد مناسب و بازدارنده آموزش و پرورش با متخلفان دانست.
در جديدترين مورد ، يکي از دانشآموزان پايه ششم مدرسه ابتدايي شهيد باهنر بوکان هدف حمله معاون اين مرکز آموزشي قرار گرفت؛ شدت اين حمله به حدي بود که دانش آموز مضروب در بخش مراقبتهاي ويژه بيمارستان بوکان بستري شد.
درپي افشاي اين ماجرا، فرماندار بوکان از برکناري معاون اين مدرسه به دليل تنبيه بدني دانشآموز مذکور خبر داد و گفت: موضوع از سوي نهادهاي مربوطه در دست بررسي است.
خشايار صنعتي اظهار داشت: يکي از دانشآموزان پايه ششم اين مدرسه پس از بازگشت به خانه، از ناحيه گردن احساس درد داشت که احتمال ميرود اين آسيب ناشي از تنبيه بدني توسط معاون مدرسه باشد!
وي ادامه داد: والدين اين دانش آموز وي را به بيمارستان شهيد قلي پور اين شهرستان منتقل کردند که وي در بيمارستان بستري شد و از پريشب براي مداوا به بخش مراقبتهاي ويژه اين بيمارستان منتقل شد.
فرماندار بوکان ادامه داد: اکنون دانشآموز براي انجام تصويربرداريMRI و ساير آزمايشهاي پزشکي به بخش بيماران عادي منتقل شده و وضع عمومي وي مطلوب گزارش شده است.
وي با بيان اين که معاون مدرسه به طور موقت از سمت خود برکنار شده است، گفت: پرونده قضايي در اينباره تشکيل شده و موضوع با همکاري دستگاههاي مربوطه در حال پيگيري مراحل قانوني است.
حمله يک مدير مدرسه به 2 دانش آموز در قزوين
بررسي سابقه اين رفتارهاي خشونت آميز در مدارس حاکي است مشابه اين رفتار حدود 3 هفته قبل در مدرسه اي در قزوين تکرار شده و تاکنون نتيجه بررسي ها هم اعلام نشده است.
پرونده ضرب و جرح اين دانش آموز قزويني درپي شکايت پدرش از مدير مدرسه وي تشکيل شد . اين دانش آموز که از ناحيه بيني دچار شکستگي شديد و همچنين پارگي پرده گوش شده است، با معاينه متخصصان پزشکي قانوني و اعلام نظر آن ها، بايد يک هفته استراحت مطلق کند و به درمان بپردازد.
به رغم اين موضوع ، مدير مدرسه مورد نظر اين موضوع را تکذيب کرده و گفته بود اين دانش آموز دروغ مي گويد و شاهدي هم وجود ندارد !
دادستان عمومي و انقلاب اسلامي قزوين در آن زمان از تشکيل پرونده اي در پي شکايت پدر دانشآموز مجروح خبر داده و تاکيد کرده بود تحقيقات لازم در اين زمينه در دست انجام است که در صورت احراز اتهام، با مرتکبان مطابق قانون برخورد خواهد شد.
علياصغر عسگري با تقبيح هرگونه تنبيه بدني در محيطهاي آموزشي، بر عزم قوه قضائيه براي احقاق حقوق دانشآموز آسيبديده و خانواده وي تأکيد کرده گفته بود که در صورت اثبات هرگونه آسيب و جراحت جسمي و روحي به دانشآموز، دادگاه مطابق با مقررات قانوني با عاملان آن برخورد جدي خواهد شد.
يک تنبيه جنون آميز ديگر
چند روز بعد و در حالي که پرونده تنبيه وحشتناک دانش آموز قزويني هنوز در مراحل اوليه قرار داشت، ويدئويي منتشر شد که در آن يکي از پرسنل مدرسهاي در پرند، در حال تنبيه يک دانش آموز است.
تصاويراين ويدئو نشان ميداد اين فرد مقابل چشمان دانش آموزان و در حياط اين مرکز آموزشي، به شدت در حال تنبيه بدني يک دانشآموز است.
درپي انتشار اين ويدئو در فضاي مجازي، روابط عمومي آموزش و پرورش رباط کريم با صدور اطلاعيهاي اعلام کرد: در پي انتشار فيلمي در فضاي مجازي مبني بر برخورد نامناسب يکي از کارکنان آموزشي با دانشآموزي در شهر جديد پرند، موضوع به طور ويژه و فوري در دستور کار قرار گرفت. به منظور بررسي دقيق و کارشناسانه، کميتهاي ويژه تشکيل و گزارشهاي لازم جمع آوري شد.
به گزارش آراز آذربايجان به نقل از سلامت نيوز،بر اساس نتايج بررسيها، رفتار فرد مذکور مغاير با اصول حرفهاي و اخلاقي آموزش و پرورش تشخيص داده شد. بر همين اساس، با دستور مدير آموزش و پرورش شهرستان، فرد خاطي از سمت خود برکنار و براي تعيين حکم نهايي به هيات تخلفات اداري معرفي شد.


سايتهاي دفن پسماند در استان وضعيت مطلوبي ندارند
خواهرخواندگي سردشت با شهر ايپر بلژيک
بحران مسکن کارگري؛ چالش بزرگ معيشتي در سايه طرحهاي نيمهتمام
صنعت خودرو زير تيغ پزشکيان
گراني دارو بيماران را به حاشيه درمان راند
فضاي حاکم بر دوران دفاع مقدس الگوي بزرگي براي پاي انسان ماندن است
مديريت خشم؛ راهي براي سلامت روان و زندگي بهتر
بودجه 1405 و کابوس کسري هزار هزار ميليارد توماني
نسخهپيچيهاي اقتصادي مرد هميشه بازنده انتخابات
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی: تأمین بهموقع و سالم شیر دانشآموزان استان دارای اهمیت است
