ARAZAZARBAIJAN

مطالبه‌گري در دانشگاه‌ها نبايد از بين برود


مطالبه‌گري در دانشگاه‌ها نبايد از بين برود

گروه خبر:نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي و امام جمعه اروميه گفت: مطالبه‌گري و آرمان‌خواهي در دانشگاه‌ها نبايد از بين برود، زيرا همين موضوع موتور محرک اصلاحات، پيشرفت و پويايي جامعه است.


به گزارش آرازآذربايجان، حجت الاسلام و المسلمين سيدمهدي قريشي در جمع نمازگزاران اروميه با بيان اينکه دشمنان نظام به دنبال از بين بردن روحيه استکبارستيزي در بين دانشجويان و اساتيد دانشگاهي هستند، افزود: روحيه استکبارستيزي که با پيروزي انقلاب تقويت شد، بايد بين دانشجويان و اساتيد، زنده و فعال نگه داشته و حفاظت شود.
وي با اشاره به شکست دشمنان در 12 روزه و تداوم براي ضربه زدن به کشور از سوي استکبار جهاني گفت: دشمنان نظام و انقلاب با استفاده از فضاي رسانه‌اي و مجازي به دنبال ايجاد ياس و نااميدي و ايجاد جو رواني براي ضربه زدن به جامعه هستند نبايد از اين جنگ رواني و رسانه‌اي غفلت شود.
امام جمعه اروميه در ادامه با تاکيد بر اينکه لذا نبايد اجازه دهيم ذهنيت جنگ و ترس از ويراني در اذهان مردم به وجود بيايد، عنوان کرد: اکنون که دشمن در جنگ 12 روزه به نتيجه شوم خود دست نيافته است، تمام تلاش خود را به کار گرفته تا از نظر رواني و به وسيله رسانه سايه جنگ را در جامعه زنده نگه دارد، اما مردم بايد آگاه باشند و به دشمن اجازه ندهند فضاي ذهني آنان تشويش شود.
وي در ادامه با گراميداشت روز دانشجو افزود: در شرايط کنوني، دشمن سعي دارد که با تبليغات نادرست روحيه استکبار ستيزي در جوانان به ويژه قشر دانشجو را تضعيف کند. از اين رو جوانان بايد در برابر توطئه‌هاي شوم دشمنان آگاه و بصير باشند و با پيروي از منويات رهبري، روحيه استکبار ستيزي را در فضاي دانشگاهي جاري و ساري نمايند.
امام جمعه اروميه با تاکيد بر اينکه دانشجويان بايد مطالبات رهبري را عملياتي کنند، اظهار کرد: وظيفه اصلي دانشجويان اين است که درس بخوانند و علم و دانش خود را توسعه دهند و پرچم آرمان‌خواهي و مطالبه گري را در دانشگاه‌ها برافراشته نگاه دارند.
حجت الاسلام قريشي در ادامه گفت: برخلاف نقشه دشمنان ما بايد مشغول کار باشيم، به وظايف خود درست عمل کنيم، غفلت نکنيم و همواره در ميدان حضور داشته باشيم که به فضل الهي پيروز اين ميدان هستيم.
حجت الاسلام قريشي در ادامه ضمن تبريک ايام ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار کرد: آن حضرت در مقام معنوي بسيار بالايي قرار داشتند. هيچ کسي را نمي‌توان در امت اسلامي با اهل بيت پيغمبر گرامي اسلام مقايسه کرد، اهل بيت عليه السلام ولي نعمت مسلمانان هستند.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي تاکيد کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) براي بانوان مسلمان الگوي بي‌بديلي هستند و لازم است سبک زندگي آن حضرت را سرلوحه زندگي قرار دهيم.
وي با اشاره به شخصيت حضرت زهرا (س) گفت: ايثار و خودگذشتگي، صبر و بردباري، همسرداري، ساده‌زيستي، نيکي به پدر و دفاع از مظلوم از ويژگي‌هاي بارز آن حضرت بود.
امام جمعه اروميه با اشاره به اينکه بانوان در جامعه اسلامي از مقام و منزلت بالايي برخوردار هستند، تصريح کرد: احترام و محبت همسران با يکديگر در کانون خانواده لازمه موفقيت يک زندگي مشترک است.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي در ادامه به مقايسه نوع نگاه غرب و جهان اسلام به زنان اشاره کرد و افزود: در هيچ کجاي جهان مقام زنان به اندازه اهميت دادن به اين قشر در جهان اسلام مشاهده نمي‌شود.


برچسب ها:

تاریخ: 1404/09/15 11:21 ق.ظ | دفعات بازدید: 1944 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot
مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور