گروه خبر: استاندار آذربايجانغربي با اشاره به وجود مرزهاي طولاني در استان و حضور هزاران نفر از مردم در حوزه مرزي و مرزنشيني گفت: با اين وجود، مردم استان از اين مزيت بهره لازم را نبردهاند و حتي در برخي موارد، زمينه بروز مشکل براي ساکنان اين مناطق فراهم شده است.
به گزارش آراز آذربايجان، رضا رحماني در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز آذربايجان غربي افزود: با وجود اينکه، مشکلات زيادي براي مرزنشينان ايجاد شده و حتي برخي شهرستانها نظير چالدران با وجود نزديکي به مرز، جزو توسعه نيافتهترين منطقه استان به شمار ميروند، ولي با اين وجود در استان کمترين مشکل و کمترين قاچاق روي ميدهد.
وي با تاکيد بر اينکه برخي آمارهاي قاچاق در آذربايجان غربي غيرواقعي بوده و منصفانه نيست، اضافه کرد: تمهيدات انديشيده شده توسط نهادهاي مسوول موجب تسلط بر مرز باعث کاهش آمار قاچاق در اين استان شده است.
استاندار آذربايجان غربي مردم و فرهنگ والاي مردمي را سرمايه اصلي استان عنوان کرد و ادامه داد: با اين وجود مردم استان هنوز به حقي که لايق بودهاند، نرسيدهاند.وي يکي از مشکلات استان را قرار گرفتن در رتبههاي ابتدايي گراني کالا دانست و اظهار کرد: آثار منفي مرز شامل حال اين استان شده و در درآمد سرانه نيز رتبه 29 کشور هستيم.
رحماني گفت: دو مشکل در کشور و به تبع آن در آذربايجان غربي درباره قاچاق کالا وجود دارد که يکي از آنها اجرا نشدن کامل طرحهاي اين بخش و بيتوجهي به همه جوانب در طراحيهاي قانوني و ديگري وجود خلا در مسير فعاليتي ادارات مرتبط با آن است.وي با بيان اينکه در کلان مبارزه با قاچاق کالا بايد سهم 90 درصدي به حوزه نرم افزاري و توجه به ظرفيتهاي مجازي و سامانهاي قائل شد، افزود: بايد مشکلات بر اساس تصميمات درست حل شود تا کمترين کار متوجه نهادهايي مانند نيروي انتظامي و مرزباني باشد.استاندار آذربايجان غربي با اشاره به تخصيص 6 ميليون دلار سهم براي واردات مسافري، اظهار کرد: اين سهم قابل قبول نبوده و ظلم در حق اين منطقه است.رحماني بر توجه ويژه به موضوع بهروز رساني تجهيزات به ويژه در مرزهاي استان تاکيد کرد و ادامه داد: نيازهاي مرتبط با امور مرزي بايد به خوبي انجام شود تا کمترين آسيب متوجه مردم شود.


201 مدرسه کانکسي همچنان در آذربايجانغربي فعال است
آذربايجانغربي در مسير تبديل شدن به قطب اقتصادي شمالغرب کشور است
16 سال فقر فزاينده؛ دستمزد ايرانيها به روزي 3 دلار رسيد
آمادگی ۱۱۰ جایگاه سوخت منطقه میاندوآب برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی
۴۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در شهرک صنعتی ارومیه از مدار خارج شد
تشييع باشکوه رهبر شهيد، بازتاب وحدت ملي است
جاماندگان بدرقه قائد شهيد درآذربايجان غربي به پا خاستند
وحدت مردم مانع نفوذ دشمنان از طريق مرزهاي آذربايجان غربي شد
60 روز سرنوشتساز براي نفت ايران
منش رهبر معظم انقلاب در ترسيم هويت اصيل زن مسلمان
