گروه خبر: سفير باشگاه غذا وخوراک شناسي يونسکو گفت: وجود اقوام مختلف اعم از کرد و ترک در آذربايجان غربي تنوع زيباي غذايي را خلق کردهاند که يک ظرفيت بي نظير گردشگري است.
به گزارش آرازآذربايجان،سيد حسن ميرهادي افزود: در اين استان ترک، کرد، آشوري و ارمني ساليان متمادي است که در کنارهم زندگي مي کنند و اين يک تابلوي زيبا و الگو در عرصه جهاني است.
وي ادامه داد: وجود اقوام مختلف در اين استان سبب شده در اين نمايشگاه شاهد غذاهاي متنوعي باشيم که ظرفيت خوب گردشگري است.
ميرهادي اضافه کرد: لحظهاي که آدمي وارد اين جشنواره و نمايشگاه ميشود گويي وارد يک سفر تاريخي و بهشت غذاها شده، چون عطر آش دوغ، کوفته و غذاهاي مختلف محلي در اين فضا پيچيده است و در اين سفر رويايي ميتوان خاطرات را زنده کرد.
وي افزود: هماکنون در کشوري زندگي ميکنيم که داراي چند هزار سال قدمت در حوزه خوراک و نوشيدني است و اين يک ظرفيت مهم گردشگري در عرصه بين المللي محسوب ميشود.
سفير باشگاه غذا و خوراک شناسي يونسکو اظهار اميدواري کرد که آذربايجان غربي الگويي براي ديگر استان ها باشد.
دراين مراسم آشپزان، سرآشپزان برتر اين جشنواره معرفي و تجليل شدند.


سايتهاي دفن پسماند در استان وضعيت مطلوبي ندارند
خواهرخواندگي سردشت با شهر ايپر بلژيک
بحران مسکن کارگري؛ چالش بزرگ معيشتي در سايه طرحهاي نيمهتمام
صنعت خودرو زير تيغ پزشکيان
گراني دارو بيماران را به حاشيه درمان راند
فضاي حاکم بر دوران دفاع مقدس الگوي بزرگي براي پاي انسان ماندن است
مديريت خشم؛ راهي براي سلامت روان و زندگي بهتر
بودجه 1405 و کابوس کسري هزار هزار ميليارد توماني
نسخهپيچيهاي اقتصادي مرد هميشه بازنده انتخابات
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی: تأمین بهموقع و سالم شیر دانشآموزان استان دارای اهمیت است
