رئيس سازمان حفاظت محيط زيست:
گروه خبر: رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با بيان اينکه احياي درياچه اروميه نيازمند برنامه است، گفت: شخصا به احياي درياچه اروميه اميدوارم، البته خوش بيني اينجانب بر مبناي واقعيت است؛ اگر بتوان مسئله درياچه اروميه را واقعي در نظر بگيريم و 27 برنامه پيش بيني شده از سنوات گذشته را در اولويتها قرار دهيم به گونهاي که حقابه درياچه اختصاص داده شود نه تمام درياچه بلکه بخشي از آن قابل احيا خواهد بود.
به گزارش آراز آذربايجان،شينا انصاري رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در حاشيه حضور در کميسيون کشاورزي، آب، منابع طبيعي و محيط زيست مجلس شوراي اسلامي در مورد آخرين اقدامات صورت گرفته براي احياي درياچه اروميه در دولت، گفت: در حال حاضر براي احياي درياچه اروميه ستادي با معاونت اول رئيس جمهور شکل گرفته است؛ سازمان حفاظت محيط زيست در کنار ساير دستگاهها اين مسئله را پيگيري ميکند در چند روز گذشته معاون دريايي سازمان محيط زيست بازديد ميداني از وضعيت اين درياچه داشته و گزارشي در مورد اقدامات حياتي صورت گرفته، ارائه داد.
معاون رئيسجمهور در دولت چهاردهم با تاکيد بر اينکه اقدامات سخت افزاري و سازهاي براي احياي درياچه فيروزهاي آذربايجان صورت گرفته است، افزود: اخيرا تسهيلات بين المللي يعني کمک 3.3 ميليون دلاري دريافت کردهايم، اميدواريم بتوانيم بر روي جوامع محلي و طرحهاي نرم افزاري احياي درياچه اروميه کار کنيم، به بياني بايد مسائل آموزشي از جمله معيشت محلي را در روستاهايي که در اطراف درياچه و حوضه آبريز قرار دارند مورد توجه قرار دهيم؛ قطعا اين مسئله نيازمند مقدمات پيوسته و زمانبر است و ميتوان در حوزههاي مصارف کشاورزي و جايگزيني محصولات کشاورزي به ويژه محصولاتي که نيازمند آب بسيار هستند اقدامات لازم را داشته باشيم.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با بيان اينکه احياي درياچه اروميه نيازمند برنامه است، خاطرنشان کرد: شخصا به احياي درياچه اروميه اميدوارم، البته خوش بيني اينجانب بر مبناي واقعيت است؛ اگر بتوان مسئله درياچه اروميه را واقعي در نظر بگيريم و طي24 ?? برنامه پيش بيني شده از سنوات گذشته را در اولويتها قرار دهيم به گونهاي که حقابه درياچه پرداخت شود نه تمام درياچه، بلکه بخشي از آن قابل احيا خواهد بود.