ARAZAZARBAIJAN

بازاريان در خط مقدم جبهه اقتصادي ايستادند


بازاريان  در خط مقدم  جبهه اقتصادي  ايستادند

گروه خبر: استاندار آذربايجان غربي گفت: در حوادث اخير بازاريان ما در خط مقدم جبهه اقتصادي ايستادند و بار ديگر وفاداري خود به نظام اسلامي را در قضاياي اخير ثابت کردند.


به گزارش آراز آذربايجان، رضا رحماني در اجلاسيه 370 شهيد اصناف و بازار آذربايجان غربي با تأکيد بر نقش تعيين‌کننده بازاريان در صيانت از انقلاب اسلامي گفت: بازار استان نه ‌تنها در بزنگاه‌هاي حساس از جمله جنگ اقتصادي اخير خوش درخشيده، بلکه ظرفيت تبديل شدن به يکي از قطب‌هاي مهم تجارت، تأمين کالا و حتي دارو در کشور و منطقه را دارد.
وي با بيان اينکه بازاريان ما در خط مقدم جبهه اقتصادي ايستادند و بار ديگر وفاداري خود به نظام اسلامي را در قضاياي اخير ثابت کردند، افزود: بازار آذربايجان‌غربي و به‌خصوص بازار تاريخي اروميه با حضور مؤثر خود اجازه نداد خللي در تأمين کالاهاي اساسي مردم ايجاد شود.
آذربايجان غربي مي تواند به قطب منطقه اي دارو تبديل شود
وي با تأکيد بر ضرورت تغيير نگاه‌ها به ظرفيت‌هاي بازار استان گفت: بازار آذربايجان‌غربي توانمندي بسيار بيشتري از وضعيت فعلي دارد و بايد به نقطه‌اي برسيم که از سراسر کشور براي تأمين کالا به اين استان مراجعه شود.
استاندار آذربايجان غربي با تاکيد بر اينکه اين ظرفيت تنها محدود به کالاهاي اساسي نيست و حتي در حوزه دارو نيز استان مي‌تواند به قطب منطقه‌اي تبديل شود، افزود: در حالي که برخي داروها با قيمت‌هاي بالا از بازارهاي ديگر تهيه مي‌شود، آذربايجان‌غربي به دليل هم‌جواري با ترکيه و اقليم کردستان ظرفيت تأمين داروهاي باکيفيت و ارزان‌تر را دارد.
وي همچنين به ظرفيت‌هاي تاريخي و گردشگري اروميه اشاره کرد و گفت: مسجد جامع و ميدان امام اروميه از داشته‌هاي ارزشمند استان هستند که مي‌توانند نقش مهمي در توسعه گردشگري ايفا کنند، اما تاکنون از اين ظرفيت‌ها به‌درستي استفاده نشده است.
شهدا سرمايه‌هاي ماندگار اين سرزمين هستند
رحماني با بيان اينکه مهم ‌ترين پيام برگزاري کنگره 12 هزار شهيد استان، تجديد پيمان با شهدا و اعلام پايبندي به ادامه راه آنان است، اظهار کرد: شهدا سرمايه‌هاي ماندگار اين سرزمين هستند که نام و راهشان در تاريخ ثبت شده و امروز وظيفه ما به‌عنوان سربازان ولايت و نظام جمهوري اسلامي، حفظ و تقويت دستاوردهاي آنان است.
استاندار آذربايجان‌غربي با بيان اينکه اين اجلاسيه به ياد 370 شهيد بازار و اصناف برگزار شده است، تصريح کرد: اجلاسيه‌هاي متعددي در روزهاي اخير و در سراسر استان با همت سپاه شهداي آذربايجان‌غربي برگزار شده و اين برنامه‌ها در نهايت به مراسم اصلي کنگره و دهه فجر انقلاب اسلامي منتهي خواهد شد.
وي با تاکيد بر اينکه هر کسي در استان مانع فعاليت‌هاي مرزي شود بداند در مسير شهدا حرکت نمي‌کند، گفت: امنيت کامل در استان براي توسعه و رونق اقتصادي برقرار بوده و فعالين اقتصادي از اين فرصت استفاده کنند.
توسعه آذربايجان غربي با جذب سرمايه گذاري ميسر مي شود
استاندار آذربايجان‌غربي به ضرورت استفاده از ظرفيت‌هاي استان براي جذب سرمايه‌گذاري نيز اشاره کرده و افزود: موقعيت تجاري استان بسيار عالي بوده و فراموش نکنيم توسعه با جذب سرمايه‌گذاري ميسر خواهد شد.
رحماني همچنين با اشاره به طرح جديد اقتصادي دولت، اضافه کرد: اصناف و بازاريان استان پاي‌کار آمده‌اند و به عنوان رزمندگان جبهه اقتصادي، همراه مردم و اجراي سياست جديد دولت هستند.
استاندار آذربايجان غربي با اشاره به طرح محله محوري و تفويض امور به مردم، افزود: در اين راستا بازار نيز يکي از مصاديق اجراي طرح مذکور براي رفع مشکلات است.
مديرکل صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي نيز در اين اجلاسيه با بيان اينکه شهدا براي دفاع از دين و وطن و ارزش‌هاي انساني رفتند تا ما ايستاده بمانيم، گفت: شهداي اصناف نشان دادند شرافت شغل در خدمت به مردم و وطن است.
اصناف و بازاريان هم راستا با سياست هاي دولت طرح جديد اقتصادي را همراهي مي کنند
سخاوت خيرخواه با اشاره به تلاش اصناف و بازاريان در تامين معيشت مردم با اجراي طرح اقتصادي دولت گفت: بازاريان هم راستا با سياست‌هاي جديد دولت است تا اين طرح به درستي اجرا شود.
مديرکل صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي يادآور شد: برگزاري 44 رويداد سرمايه‌گذاري در لبيک به فرمان رهبري با آغاز عمليات اجرايي جديد زمينه ساز رشد و توسعه استان خواهد شد.
در اين مراسم از کتابي با عنوان 370 شهيد اصناف و بازاريان آذربايجان‌غربي رونمايي و از فرزند شهيد شاخص بازاري اروميه به نام شهيدمحمدعلي عباسعلي‌زاده تجليل شد.


برچسب ها:

تاریخ: 1404/11/01 11:32 ق.ظ | دفعات بازدید: 1719 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot
مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور