ARAZAZARBAIJAN

آماده ارتقاء روابط تجاري با اروميه هستيم


 آماده ارتقاء  روابط تجاري  با اروميه  هستيم

گروه خبر: سفير ازبکستان در ايران با اشاره به روابط تجاري محدود با اروميه، گفت: آماده ارتقاء اين روابط هستيم.


به گزارش آراز آذربايجان،فريدالدين نصيراف در ديدار با استاندار آذربايجان‌غربي افزود: ما فقط هفت ميليون دلار روابط تجاري با اروميه داريم که خواهان ارتقاء اين روابط هستيم.
وي اضافه کرد: مقدمات ارتقاء روابط تجاري، حضور تيم‌هاي تجاري است که اميدواريم اين مراودات روزبه‌روز بيشتر شود.
سفير ازبکستان در ايران همچنين از استاندار آذربايجان‌غربي دعوت کرد که به اين کشور سفر کند.سفير اروگوئه هم در اين ديدار اظهار کرد: حضور در اروميه و جشنواره انگور فرصت مغتنمي براي مشاهده پتانسيل‌هاي اين شهر بود.
برالدو روکه نيکولا فلانيگن ادامه داد: اميدواريم دوباره فرصت حضور در اروميه داشته باشيم.سفير فيليپين در ايران هم در اين ديدار با قدرداني از شهرداري اروميه براي دعوت و حضور در اين شهر گفت: انگور خوبي در اين شهر توليد مي‌شود که باعث شگفتي است.
روبرتو جي مانالو اظهار اميدواري کرد که تجارت با استان آذربايجان‌غربي آغاز شده و ارتقاء يابد.


برچسب ها:

تاریخ: 1404/07/02 11:36 ق.ظ | دفعات بازدید: 2248 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot
مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور