ARAZAZARBAIJAN

آغاز مسابقات بین‌المللی بوکس در خوی


آغاز مسابقات بین‌المللی بوکس در خوی

آرازآذربایجان-رئیس هیات بوکس آذربایجان غربی گفت: مسابقات بین‌المللی بوکس خوی با حضور ۱۰ تیم از امروز آغاز می شود.


رئیس هیات بوکس آذربایجان غربی برگزار شد، ضمن تأکید بر اهمیت این مسابقات گفت: این رویداد نه تنها فرصتی برای ارتقای سطح بوکس در کشور است، بلکه به رشد ورزش قهرمانی استان نیز کمک شایانی خواهد کرد.

محمد آبی افزود: حضور ۱۰ تیم بین‌المللی نشان‌دهنده جایگاه ویژه بوکس ایران در منطقه است و امیدواریم بتوانیم از این فرصت برای توسعه ورزش بهره ببریم.

وی ادامه داد: مسابقات بین‌المللی بوکس خوی با شرکت یکصد نفر بوکسور و مربی در قالب ده تیم از کشورهای ترکیه، عراق، افغانستان، قزاقستان و ایران از عصر امروز یکشنبه هفتم اردیبهشت ماه در شهرستان خوی آغاز می شود و روز جمعه به پایان خواهد رسید.

رئیس هیات بوکس آذربایجان غربی می گوید: دو تیم از کشور ترکیه و یک تیم از هرکدام از کشورهای عراق، افغانستان، و قزاقستان و همچنین تیم های ملی الف و ب بزرگسالان و نیز تیم ملی امید کشور به همراه تیم های آذربایجان غربی و شهرستان خوی در این رقابت ها حضور دارند.

در روزهای گذشته محمد آبی رئیس هیات بوکس آذربایجان غربی به جمع داوران سه ستاره بین‌ المللی بوکس پیوست.

 


برچسب ها:

تاریخ: 1404/02/07 07:40 ق.ظ | دفعات بازدید: 1604 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot
مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور