گروه خبر: فرمانده انتظامي آذربايجانغربي از انهدام چهار باند قاچاق مواد مخدر در آذربايجانغربي در جريان اين طرح خبر داد گفت: 616 کيلوگرم انواع مواد مخدر در جريان اجراي طرح ويژه »آرامش در شهر« در نقاط مختلف اين استان کشف و ضبط شد.
به گزارش آرازآذربايجان، سردار جمال سلماني بيان کرد: طرح »آرامش در شهر« به مدت چهار شبانهروز در شهرهاي مختلف آذربايجانغربي اجرا شد و نتايج قابل توجهي به همراه داشت.وي خاطرنشان کرد: در جريان اجراي اين طرح، علاوه بر کشف 616 کيلوگرم انواع مواد مخدر، هفت نفر قاچاقچي، 156 خرده فروش و 286 نفر معتاد دستگير شدند.
فرمانده انتظامي آذربايجانغربي ادامه داد: در اين عمليات همچنين بيش از هفت هزار عدد قرص غيرمجاز کشف و 15 دستگاه خودرو مورد استفاده در فعاليتهاي مرتبط با قاچاق و توزيع مواد مخدر توقيف شد.
سردار سلماني اظهار کرد: يکي از اهداف اجراي طرح »آرامش در شهر« پاکسازي اطراف مدارس، مراکز آموزشي و تفرجگاهها از حضور افراد مرتبط با مواد مخدر بود که اين هدف تا حدود زيادي محقق شد.وي از انهدام چهار باند قاچاق مواد مخدر در آذربايجانغربي در جريان اين طرح خبر داد و تاکيد کرد: مشارکت و همکاري شهروندان و اطلاعرساني سريع موارد مشکوک ميتواند نقش موثري در افزايش سرعت و اثربخشي اقدامات پليس داشته باشد.


مدیرکل میراثفرهنگی آذربایجانغربی خبرداد:۱۱۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری جدید در گردشگری
شاهراه شمال آذربایجان غربی یک سال دیگر به بهره برداری میرسد
رويداد گوهرشاد به سطح ملي ارتقا يافت
وسعت درياچه اروميه 4 برابر شد
سهم پايين آذربايجان غربي از صندوق توسعه ملي جبران شود
تير خلاص پزشکيان به رانت خصولتي ها
بسترهاي لازم براي برگزاري انتخاباتي امن فراهم شود
توسعه مدارس شبانهروزي راهکار کاهش نابرابري آموزشي است
آذربايجانغربي؛ از قطب توليد سيب تا سکوي صادراتي ايران
ناترازي بانکها؛ مسئلهاي فراتر از داراييهاي مازاد
