ARAZAZARBAIJAN

آمادگی برای رقابت بیش از ۵۰۰۰ داوطلب در امتحانات نهایی در خوی


آمادگی برای رقابت بیش از ۵۰۰۰ داوطلب در امتحانات نهایی در خوی

آرازآذربایجان-آذربایجان غربی مدیر آموزش و پرورش خوی از آمادگی کامل این شهرستان برای برگزاری امتحانات نهایی با حضور بیش از ۵۰۰۰ داوطلب خبر داد.


علی‌اکبر فتحعلی‌لو،یکشنبه ۳۰ فروردین در در نشست تخصصی با محوریت برنامه‌ریزی عملیاتی امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۵ برگزار شد با تشریح جزئیات آماری این آزمون‌ها اظهار کرد: در سال جاری، میزبان بیش از ۵۲۰۰ داوطلب خواهیم بود که از این تعداد،۲۷۰۰ دانش‌آموز در پایه دوازدهم و ۲۵۰۰ دانش‌آموز در پایه یازدهم به رقابت علمی خواهند پرداخت.

وی با اشاره به زیرساخت‌های فراهم شده، تصریح کرد: جهت استقرار بهینه داوطلبان، ۴۰ حوزه امتحانی شامل ۲۳ حوزه ویژه برادران و ۱۷ حوزه ویژه خواهران پیش‌بینی شده است و تمامی این مراکز به تجهیزات کامل و استانداردهای لازم مجهز شده‌اند تا فرآیند آزمون در بالاترین سطح کیفی برگزار شود.

فتحعلی‌لو با راهبردی خواندن امتحانات نهایی خاطرنشان کرد: امتحانات خردادماه، مجرای نهایی و ویترین تلاش‌های ۱۲ ساله دانش‌آموزان است، لذا تمام توان ستادی و اجرایی شهرستان به کار گرفته شده تا این آزمون‌ها بدون کوچک‌ترین دغدغه و در کمال آرامش و امنیت برگزار گردند.

 


برچسب ها:

تاریخ: 1405/01/30 12:13 ب.ظ | دفعات بازدید: 1751 | چاپ


مطالب مشابه dot
آخرین اخبار dot
مشاهده مشخصات مجوز در سامانه جامع رسانه‌های کشور