گروه خبر: فرماندهي انتظامي آذربايجان غربي گفت: طي 80 روز گذشته بيش از يک تن مواد مخدر در استان کشف و بيش از 5 هزار نفر نيز در اين خصوص دستگير شدند.
به گزارش آراز آذربايجان،سردار رحيم جهانبخش در نشست خبري با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات فرماندهي انتظامي استان برگزار شد، با بيان اينکه دامنه اعتياد در استان محدود شده، افزود: 463 نفر توزيع کننده و خرده فروش و 4 هزار و 489 معتاد در طي 80 روز گذشته در استان دستگير شده است.
وي از کاهش 38 درصدي متوفيان در تصادفات طي 80 روز گذشته در استان خبر داد و گفت: طي اين مدت 11 درصد کاهش در کل سرقتها و 22 درصد کاهش نيز در سرقت به عنف گزارش شده است.
سردار جهانبخش، آذربايجان غربي را امنترين نقطه در جغرافياي کشور دانست و گفت: با تلاش نيروهاي مسلح، امنيتي کامل در استان برقرار است.
وي از کسب رتبه اول ميزان اعتماد به پليس در استان در سطح کشور خبرداد و گفت: طي دو ماه اول سال، نرخ وقوع سرقت در استان به ازاي 100 هزار نفر جمعيت، 97 سرقت گزارش شده است؛ همچنين رتبه استان در سرقت 34 است. فرمانده انتظامي استان از کاهش 27 درصد تيراندازي در استان طي دو ماه اول سال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبرداد و گفت: امسال سرقت مسلحانه در استان صفر است.
سردار جهانبخش ادامه داد: رتبه استان در نزاع و درگيري نهم و در آلودگي به مواد مخدر بيست و هفتم اعلام شده است. فرمانده انتظامي استان بابيان اينکه با مخلان آرامش مردم با قدرت و جديت برخورد ميشود، ادامه داد: برنامه ريزي شده زمان کشف جرايم جنايي و خشن در استان به حداقل برسد.


تقويت تابآوري زيرساختهاي حياتي باجديت دنبال ميشود
حوادث تلخ اخير کشور زخم عميقي بر جان جامعه ايراني بود
تورم در آستانه رکوردشکني تاريخي
تداوم بارشهای متناوب باران و برف در آذربایجانغربی
معاون استاندار آذربایجان غربی: سمنها نقش مهمی در افزایش امید اجتماعی و کاهش آسیبها دارند
پايش مستمر بازار کالاهاي اساسي آذربايجان غربي تشديد مي شود
گسترش مناسبات مرزي بين ايران و ترکيه
سبد سبک معيشت زير سايه سنگين تورم
واحد مسکونی روستایی در پلدشت به بهره برداری رسید
اشتغال ۴۹۷۹ نفر در معادن آذربایجانغربی
