گروه خبر: دادستان عمومي و انقلاب مرکز آذربايجان غربي از امحاي فني 3 هزار دستگاه ماينر غيرمجاز در سطح استان خبر داد که بهصورت غيرقانوني اقدام به مصرف بالاي برق کرده و موجب اختلال در شبکه توزيع و سرقت جريان برق شده بودند.
به گزارش آراز آذربايجان ،حسين مجيدي اظهار کرد: در راستاي مقابله با سرقت سيم و کابل برق در آذربايجان غربي، اقدامات پيشگيرانه و فعاليت گشتهاي مشترک لازم و ضروري است.
وي با اشاره به افزايش موارد سرقت تجهيزات برقرساني در مناطق روستايي، حضور گشتهاي تلفيقي از شرکت توزيع برق، نيروهاي بسيج و نيروهاي انتظامي را از جمله راهکارهاي مؤثر در پيشگيري از وقوع اينگونه سرقتها دانست.
دادستان عمومي و انقلاب مرکز آذربايجان غربي افزود: همکاري بسيج و نيروي انتظامي در قالب گشتهاي رضويون ميتواند نقش بسزايي در شناسايي سارقين، کشف اموال مسروقه و برخورد با مالخران ايفا کند.
وي عنوان کرد: تقويت ظرفيتهاي نظارتي و امنيتي در روستاها يکي از اولويتهاي مهم براي کاهش اين پديده است.
مجيدي همچنين از امحاي فني 3 هزار دستگاه ماينر غيرمجاز در سطح استان خبر داد که بهصورت غيرقانوني اقدام به مصرف بالاي برق کرده و موجب اختلال در شبکه توزيع و سرقت جريان برق شده بودند.
وي با بيان اينکه 600 ماينر ديگر نيز در مراحل پاياني امحا قرار دارند گفت: حمايت قضايي از اقدامات مقابلهاي در اين زمينه جزو اولويتهاي پليس امنيت اقتصادي استان قرار دارند.
دادستان عمومي و انقلاب مرکز آذربايجان غربي مطرح کرد: با اشاره به ضرورت نظارت مؤثر بر پيمانکاران شرکت توزيع برق، تأکيد کرد: واحدهاي حراست شرکتهاي توزيع نقش مهمي در ارزيابي صلاحيت پيمانکاران و کاهش تخلفات احتمالي دارند.مجيدي همچنين با اشاره به قطعيهاي اخير برق در استان، خواستار تفويض اختيار زمانبندي خاموشيها به مديريت استانها شد.وي اظهار داشت: برنامهريزي محلي با توجه به شرايط خاص هر منطقه، ميتواند از ميزان نارضايتي شهروندان و خسارات به توليدکنندگان بکاهد.
آرامون همچنين بر ضرورت تسريع در پروژه تبديل شبکه مسي به کابلهاي خودنگهدار در سطح استان تأکيد کرد و گفت: اين اقدام ميتواند نقش مؤثري در کاهش سرقت سيم و کابل داشته باشد. مجيدي خاطرنشان کرد که سرقت تجهيزات برقرساني نه تنها خسارات مالي به همراه دارد، بلکه باعث اختلال در خدماترساني و نارضايتي مردم ميشود.