گروه خبر: رئيس دانشگاه صنعتي آذربايجان غربي گفت: اروميه پتانسيل و قابليت تبديل شدن به قطب الکترونيک کشور را دارد.
به گزارش آراز آذربايجان يعقوب پور اسد بعد از در آئين آغاز هفتمين کنفرانس بينالمللي ميکرو الکترونيک ايران در دانشگاه صنعتي اروميه، اظهار کرد: نام اروميه از ديرباز به عنوان قطب الکترونيک ايران در محافل علمي و دانشگاهي شناخته شده است. اين مهم مديون حضور شخصيتهايي چون دکتر حديدي و شاگردان برجسته ايشان است. برگزاري چنين کنفرانسهايي به افزايش روحيه دانشجويان و نمايش دستاوردهاي علمي اساتيد و دانشجويان اين شهر به عنوان قطب الکترونيک ايران کمک شاياني ميکند.
وي با تأکيد بر اهميت برگزاري چنين محافل علمي اظهار کرد: برگزاري اينگونه مراسم، محيط دانشگاه را پوياتر کرده و به تبع آن، تفکر علمي و پويايي را در شهر اروميه تقويت ميکند.رئيس دانشگاه صنعتي اروميه در ادامه افزود: به اشتراک گذاشتن آخرين دستاوردهاي علمي پژوهشگران، انديشمندان و محققان حوزه ميکرو الکترونيک از ديگر مزاياي برگزاري چنين کنفرانسهايي است.
رئيس هفتمين کنفرانس بينالمللي ميکرو الکترونيک ايران، با اشاره به تعداد مقالات ارسالي و پذيرفتهشده خاطرنشان کرد: اين کنفرانس با حضور شخصيتهاي برجسته، اساتيد، پژوهشگران ممتاز، تعداد قابل توجه مقالات ارسالي و داوريهاي دقيق و سختگيرانه، از ارزش علمي بالا و جايگاه ويژهاي در حوزه ميکرو الکترونيک ايران برخوردار است.


سايتهاي دفن پسماند در استان وضعيت مطلوبي ندارند
خواهرخواندگي سردشت با شهر ايپر بلژيک
بحران مسکن کارگري؛ چالش بزرگ معيشتي در سايه طرحهاي نيمهتمام
صنعت خودرو زير تيغ پزشکيان
گراني دارو بيماران را به حاشيه درمان راند
فضاي حاکم بر دوران دفاع مقدس الگوي بزرگي براي پاي انسان ماندن است
مديريت خشم؛ راهي براي سلامت روان و زندگي بهتر
بودجه 1405 و کابوس کسري هزار هزار ميليارد توماني
نسخهپيچيهاي اقتصادي مرد هميشه بازنده انتخابات
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی: تأمین بهموقع و سالم شیر دانشآموزان استان دارای اهمیت است
